kontakt info

Telefoni: +381 (021) 532-532 , +381 (021) 532-533

Podeli

Ugao
Kornelija Stankovića i
Veselina Masleše

Rezervišite sada platite na ključevima
Mi gradimo da traje

Freeland Mijanović DOO

Investiranje i razvoj projekata

Preduzeće Freeland Mijanović postoji od avgusta meseca 2008. kao mešovita srpsko-holandska kompanija, čiji su suvlasnici Freeland fonds B.V. iz Roterdama - Holandija (www.freelandgroep.nl) i domaće preduzeće Mijanović doo iz Novog Sada (Srbija).

Osnovna delatnost firme je investiranje i razvoj projekata u oblasti građevinarstva.

Stručan menadžment privrednog društva Freeland Mijanović kao i unutrašnja organizacija, usmereni su na zadovoljenje potreba kupaca visokokvalitetnim uslugama i bržim odgovorom na potrebe i zahteve klijenata.

Naša firma beleži stalan razvoj i napredovanje kako u pogledu obima poslovanja i proširivanja kapaciteta tako i stalnog investiranja u nove tehnologije u smislu tehničke opremljenosti i stručnih kadrova .

Profesionalna odgovornost i stručnost svih naših radnika pruža dodatnu sigurnost da će posao upravljanja i kontrole projekata biti urađeni na najvišem mogućem nivou po svim svetskim standardima i kriterijumima.

Firma Freeland Mijanović je orijentisana ka konstantnom preispitivanju učinka i kvaliteta ponude na svim nivoima kako bi se već postojeći standard poslovanja kontinuirano unapređivao. Naše preduzeće investira u građenje stanova i lokala po najvišim svetskim standardima.

U poslovanju privrednog društva Freeland Mijanović interesi klijenata su uvek na prvom mestu. Naši klijenti pokreću sve što radimo i njihove potrebe čine srž svih naših aktivnosti.

Ulica Jovana Subotića 19

Početak izgradnje:septembar 2010.

Završetak izgradnje:oktobar 2011.

Ulica Jovana Subotića 19

Početak izgradnje:septembar 2010.

Završetak izgradnje:oktobar 2011.